Back to All Events

Kurs i medisinhjulet med Leo Rutherford


Leo Rutherford, "The Godfather of British Shamanism"

Leo Rutherford, "The Godfather of British Shamanism"

Kurset vil bli avholdt på Nordfjeld gård , Skotterud.

Oppeholdet bestilles hos Gunhild Bruheim, tlf 905 05 517

Pris kursdel kr. 3000.

Pris overnatting og full kost  kr. 2500.  

Påmelding: eirik@livstreet.com
Siste frist 1. mars 2018

Eirik Myrhaug tlf. 900 88 207
 
Tom Engeskog tlf 916 80 881

Depositum: Kr. 1000 innbetales ved påmelding (refunderes ikke).
Betaling: Kurset kr 3000, rest kr. 2000 betales før 12. mars 2018.
Konto: Livstreet DA, 1503 14 64444, Liaveien 29, 1369 Stabekk   


Øvrig informasjon:
Ta med skrivesaker.


KURS I MEDISINHJULET

Det er med stor glede vi inviterer til dette første kurset om det nord-amerikanske Medisinhjulet som avholdes i Norge . Dette er en flere tusenårig gammel kunnskap som i stor grad formet den opprinnelige indianerkulturen. En kunnskap som både gir oss en forståelse av Universet og dets sammenhenger, og retningslinjer for samarbeid og utvikling av samfunn. Våre eldste demokratiske idèer er hentet herfra. Medisinhjulet gir også en dyp innsikt i menneskesinnet, og viser hvilke veier og fallgruver som finnes på veien mot selv-realisering. Medisinhjulet favner både de store spørsmål samtidig som det gir praktisk veiledning i det daglige. Det er et utrolig bra verktøy for den som søker større innsikt i og forståelse for eget og andres sinn.

Etter at de hvite nesten ødela indianerkulturen, gikk denne kunnskapen under jorden og ble gjennom generasjoner kun blitt delt med innvidde. Den ble først gjort kjent for allmennheten gjennom bøkene ’Seven Arrows’ og ’Lightningbolt’ av Hyemeyohsths Storm. 

Den i Europa som i særklasse kjenner Medisinhjulet best, er Leo Rutherford. Ikke uten grunn kalles han ’The Godfather of British Shamanism’. Leo har over 30 års erfaring både som psykoterapeut og som sjaman. Han har bl.a gått i lære hos Hyemeyohsths Storm, legendariske Michael Harner, Harley Swiftdeer, Sandra Ingerman, Gabrielle Roth (transe-dans), Felicitas Goodman (transe-positurer), Jean Houston, og Sun Bear. Han har også fått mye kunnskap i peruansk sjamanisme av Alberto Villoldo og don Eduardo Calerderon, og i afrikansk sjamanisme av Malidoma Some.

Han har ledet kurs I England siden 1985, lært opp mange som i dag er praktiserende sjamaner, har ledsaget mange grupper til Peru, og ledet over 300 Sweat Lodges. Han har skrevet 4 bøker:

- Principles of Shamanism/Way of Shamanism  

- Shamanic Path Workbook

- The View through the Medicine wheel

- Spirituality versus Religion

Leo er en svært dyktig, inspirerende og inkluderende læremester. Han snakker et klart og tydelig engelsk.  

HOW THE UNIVERSE WORKS

Medicine Wheel maps of relationship. With Leo Rutherford

When we go somewhere new, the first thing we usually do is find a map to help in plotting our course. But have you ever had a map of life? I didn't until I discovered the Medicine Wheel - and what a difference it has made!

You can put any life issue or question onto the Medicine Wheel and once you find it's correct 'sitting place', the wheel will show you what energies are working and what they are doing – and therefore what to address in order to change and heal the issue.

The Medicine Wheel is a series of interlocking maps of life and shows us the forces that operate on us from all directions. The wheels are circles of power and knowledge, ways of knowing life and its cyclical and circular nature.

'Medicine' means vital force, it is anything which brings personal power, power over our self, the ability to respond to and to consciously co-create our life. The Medicine Wheel is not a belief system It guides us to steer a good heart-full path through life's many challenges and vicissitudes.

The Twenty Count, also known as the Childrens' Count because it was a way children were taught, is the foundation wheel and shows the forces of the Universe and how they compliment and oppose each other.

The Seven Arrows are a map of how we make ourselves miserable and how to get out of such spirals of self destruction to a place of happiness and rejoicing in life.

This workshop will give you new ways to understand your self and your life and new ways to deal with the challenges that life sends you. It will include shamanic drum journeys, ceremonies and other experiences which will enable you to feel into the messages taught by the wheels and how they relate to you. It will open the door to a much greater sense of personal empowerment and possibility.

The Star Maiden's Circle is the central circle of the Twenty Count and is the circle of human life and development.

Earlier Event: June 17
Sjamanveien 1
Later Event: January 19
Sjamanveien 1